Routis CNC Machining

Routis CNC Machining

Η ROUTIS CNC machining ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στο Σχηματάρι. Κύριο αντικείμενο της Εταιρείας είναι η εισαγωγή και προώθηση μηχανημάτων σχετικά με την κατεργασία μετάλλων.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα :

– τον Γερμανικό Οίκο       HERMLE
 
– Τον Αμερικάνικο Οίκο AKIRA SEIKI
 
– τον Ταιβανέζικο Οίκο    PRIMERO
 

Τα κέντρα κατεργασίας και τόρνευσης AKIRA SEIKI διακρίνονται για το μοντέρνο Desing , τη στιβαρή κατασκευή τους και την εξελιγμένη λειτουργία τους, Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις κατεργασίας.
Τα μηχανήματα του Ταιβανέζικου οίκου PRIMERO είναι εργαλειομηχανές προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε παραγωγής που συνδιάζουν τη σύγχρονη τεχνολογία με τις χαμηλές τιμές, χωρίς να υστερούν σε ποιότητα, λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

Παράλληλα η Εταιρεία, μέσα από την πλούσια κατάρτιση και εμπειρία της, υποστηρίζει το service και την επισκευή εργαλειομηχανών, είτε εκείνων των οποίων είναι επίσημος αντιπρόσωπος, είτε άλλων, των οποίων διαθέτει πλήρη γνώση της κατασκευαστικής λειτουργίας τους.
Όλα τα μηχανήματα που προωθεί η εταιρεία ROUTIS CNC machining χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, το προηγμένο σχεδιασμό, αλλά και την ακριβή και αξιόπιστη λειτουργία τους.
Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η στέγαση των γραφείων και η έκθεση σε ένα ιδιόκτητο χώρο εύκολα προσβάσιμο όπου θα λειτουργούν πλήρως τα παρακάτω τμήματα:

– Εισαγωγών

– Πωλήσεων

– Marketing

– Μελετών και εφαρμογών

– Τεχνικής υποστήριξης

 

 

Η ROUTIS CNC machining διαθέτει μια γκάμα μηχανημάτων που μπορεί να καλύψει όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες τόσο στον τομέα των κέντρων κατεργασίας όσο και στον τομέα κέντρων τόρνευσης, και ηλεκτροδιαβρώσεων. Έχει ήδη εγκαταστήσει σε πλήρη παραγωγική διαδικασία μηχανήματα και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά κερδίζοντας καινούργιους συνεργάτες.


Οι αρχές που διέπουν το τρόπο λειτουργίας της Εταιρείας, είναι η συνέπεια, η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών καθώς και η τεχνολογική υποστήριξη των μηχανημάτων της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.